Duminica 27 Noiembrie

Bătaie și amenințare cu un pistol la o nuntă din Cluj-Napoca


O altercație a avut loc la un nuntă de romi de pe strada Plevnei din Cluj-Napoca. Un nuntaș ne-a relatat că în urma agresiunii un bărbat a scos pistolul airsoft și i-a amenințat pe alții. 

Se pare că altercația a izbucnit pe fondul consumului de alcool la o nuntă care s-a întins prea mult, până duminică dimineața. Nuntașii au început să se certe și apoi să se bată. Unul dintre cei prezenți s-a dus până la mașină de unde a scos un pistol și a vrut să își pună la respect adversarii. Arma era una de airsoft, dar inițial toată lumea s-a speriat că este vorba despre un pistol real.

Cel care ne-a relatat cazul a sunat la 112, lucru confirmat apoi. Poliția a descins la locația unde era nunta și acum anchetează cazul, fiind vorba despre o amenințare cu arma. 

——————-

UPDATE

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 04.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la o altercație care a avut loc între mai multe persoane, la o sală de evenimente din municipiu, unde un bărbat ar fi amenințat și utilizat o armă neletală și nesupusă autorizării, de tip Airsoft.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana în cauză, față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În urma incidentului nu au fost persoane rănite.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că în timpul evenimentului privat, în curtea exterioară a spațiului respectiv, ar fi fost un conflict spontan între participanți, iar un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Florești ar fi amenințat celelalte persoane cu un pistol tip Airsoft, iar apoi ar fi tras două focuri. 

Ulterior, acesta ar fi părăsit locația cu un autoturism, alături de alte două persoane, fiind identificat la scurt timp de polițiști.

Față de persoana în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, în cadrul verificărilor demarate, s-a stabilit că la incident ar fi participat încă un bărbat, fiind continuate activitățile investigative, în vederea depistării și luării măsurilor legale și față de acesta.

Comentarii Facebook