Bătaie la un bar din Florești în toiul zilei. Un bărbat a ajuns la spital



Polițiștii clujeni au intervenit duminică, în jurul orei 11.24, la o altercație ce a avut loc la un bar de pe strada Stejarului din Florești.

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au intervenit la locul indicat şi au identificat doi bărbaţi în vârstă de 30, respectiv 32 de ani, din Floreşti, judeţul Cluj, care susţineau că au fost victimele unei agresiuni”, spun oamenii legii.

Conform polițiștilor, cei doi bărbați, pe fondul consumului de alcool, ar fi intrat în conflict cu alte persoane prezente în local, iar la plecare s-au încăierat în faţa imobilului.

Victimele au suferit leziuni în urma altercaţiei, unul dintre aceştia fiind transportat la UPU 1 Cluj-Napoca, cel de-al doilea refuzând deplasarea cu echipajul SMURD.

La scurt timp au fost depistate și celelalte persoane implicate, trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, din localitatea Floreşti.

Cercetările sunt continuate pentru lămurirea tuturor aspectelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Comentarii Facebook