Bătaie între ultrași la Cluj. Poliția îi caută pe scandalagii


Polițiștii clujeni solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica mai multe persoane implicate într-o bătaie generală, care a avut loc sâmbătă, la fosta bază sportivă CMC, din cartierul Gruia, unde avea loc un campionat de minifotbal, organizat de mai mulți membri ai galeriei CFR.

Astfel, conform IPJ Cluj, la data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în incinta unei baze sportive de pe strada Şerpuitoare, din Cluj-Napoca, are loc un scandal între suporterii a două echipe de fotbal.

La faţa locului au fost direcţionate echipaje din cadrul Secţiei 5 Poliţie, precum şi luptători de acţiuni speciale. De asemenea, au intervenit efective ale Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj.

La momentul apariţiei poliţiştilor, cei în cauză s-au dispersat, ulterior fiind identificaţi trei bărbaţi care ar fi fost implicaţi în scandal. Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru lămurirea celor întâmplate.

Poliţiştii au întocmit procese-verbale cu aspectele constatate la faţa locului, care au fost înaintate unităţii de parchet competente.

Până în prezent, la nivelul unităţii de poliţie nu au fost depuse plângeri penale de către persoanele vătămate, însă poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

În continuare se fac investigaţii pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Persoanele care pot oferi indicii, date, imagini, informaţii cu privire la persoanele implicate în acest incident, sunt rugate să le trimită pe următoarea adresă: clujnapoca@cj.politiaromana.ro .

Comentarii Facebook