Bataie in barul Rodeon de pe strada Dambovitei din Marasti! Doi tineri au fost raniti in urma unei incaierari VIDEO

 

Barul Rodeon de pe strada Dambovitei din Cluj-Napoca a fost sambata seara scena unui film de actiune. O bataie intre mai multi tineri a avut loc in jurul orei 19.00. Speriati de scandalul iscat, angajatii barului au sunat de urgenta la 112.

 

Trupele de mascati si jandarmi au sosit la fata locului, dar doi tineri au fost raniti in incaierare. Reprezentantii Serviciului de Ambulanta au declarat pentru Stiri de Cluj ca au intervenit cu doua autospeciale si le-au acordat ingrijiri ranilor care prezentau mai multe plagi taiate si intepate.

 

"Am fost sesizati prin 112 de catre barman. Din primele informatii rezulta ca patru barbati s-au luat la bataie. A fost un conflict spontan si martorii spun ca acestia au aruncat cu sticle de bere si cu lazile din local. Tot scandalul a inceput pe fondul consumului de bauturi alcoolice", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

 

Politistii au cercetat barul timp 5 ore, pentru a stabili de ce anume se face vinovat fiecare dintre cei implicati. Unul dintre tineri s-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Comentarii Facebook