Bataie de joc! 180 de pasageri din cursa Wizz Air, Cluj - Roma, au fost debarcati din avionul pregatit de decolare si trimisi acasa



180 de pasageri din cursa de Cluj - Roma au fost debarcati, in jurul orei 16.30, dupa ce au stat doua ore in zona de imbarcare si o ora in avion. Motivul: traficul aerian pe zona de Nord - Vest este inchis din cauza norului de cenusa.

Pasagerii au fost chemati la ora 13.30 si s-a facut check-in -ul, dar zborul a fost amanat pentru ora 15.00. Toti oamenii au fost imbarcat si au stat 2 ore in sala de asteptare, dupa care au fost urcati in avionul apartinand companiei Wizz Air, unde au mai asteptat o ora. "Ne-au tinut ca pe animale cateva ore si dupa aceea au venit si ne-au spus ca nu mai pleaca nicaieri acest avion. Asta este bataie de joc, se poarta cu noi in ultimul hal. Daca ne-au chemat si au spus ca se zboara pai asa trebuia sa se intample. Nu sa venim aici si sa ne trimita acasa. Avem treaba in Roma, mergem la lucru si ramanem asa fara locuri de munca", a declarat Sergiu Anghel, unul dintre pasagerii din avionul de Roma care nu a fost anulat.

Reprezentantii aeroportului nu au vrut sa ofere alte amanunte si s-au multimit sa le transmita pasagerilor ca zborul a fost anulat deoarece spatiul aerian din Nord-Vestul tarii este inca inchis.

Cu toate acesteam zborul operat de compania Blue Air, de la ora 19.45, spre Bucuresti urmeaza sa decoleze. Pasagerii sunt contrariati si nu inteleg de ce unii pot decola si altii nu.?

Comentarii Facebook