Bătaie cu mai multe victime în Florești, între două familii rivale . Două persoane au fost reținute de poliție



Doi bărbați au pornit un scandal, care s-a lăsat cu violențe fizice, duminică după-amiază, în jurul orei 17.45, pe str. Colonia Nouă din comuna Floreşti. Cei doi au fost identificați de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti și au fost reţinuţi pentru 24 ore.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de doi bărbaţi din comuna Floreşti, judeţul Cluj, de 35 ani şi 58 ani, aceştia fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 08 iunie a.c., în jurul orei 17:45, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în localitatea Floresti, zona străzii Colonia Nouă, judeţul Cluj, are loc un scandal, mai multe persoane suferind leziuni corporale”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Oamenii legiicare au intervenit la locul indicat au identificat persoanele ce au iniţiat scandalul, respectiv un bărbat de 35 ani şi un bărbat de 58 ani, ambii din comuna Floreşti, judeţul Cluj.

Cu ocazia verificărilor a rezultat că, în urma unor neînţelegeri între membrii a două familii, aceştia au intrat în conflict, ajungând să se lovească reciproc.

Mai multe persoane care au suferit leziuni au primit ajutor medical, iar un bărbat de 38 ani şi o femeie de 34 ani au fost transportaţi la UPU1 Cluj-Napoca pentru îngrijiri şi investigaţii, fără a se impune internarea acestora.

Victimele au fost examinate de către medicul legist, care a concluzionat că viaţa acestora nu a fost pusă în pericol, iar pentru vindecarea leziunilor suferite sunt necesare maxim 8-10 zile de îngrijiri medicale.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, cei doi bărbaţi în vârstă de 35 ani, respectiv de 58 ani din comuna Floreşti, judeţul Cluj fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Comentarii Facebook