Miercuri 24 Aprilie

Băruță, noul șef al Drumurilor Județene Cluj, verifică telefoanele angajaților. Noi dezvăluiri - Surse

 

După ce Știri de Cluj a prezentat cum noul director interimar al DRDP Cluj, Radu Ilie Băruță, doarme numai la hotel de luni de zile, acesta a pornit ”jihadul” în instituție.

 

Băruță a demarat o anchetă joi dimineața și verifică telefoanele personale ale tuturor angajaților pentru a vedea de unde ”s-a scurs” informația că el a locuit luni de zile la hotel și că acum este pus să returneze banii plătiți din bugetul public. Șeful interimar al DRDP Cluj și-a semnat propriile deconturi de cazare, deși contractul colectiv de muncă din cadrul CNAIR interzice ca șefii să stea la hotel, decât în cazurile când sunt plecați în delegație.

 

Șeful CNAIR Cluj se cazează doar la hotel. CNAIR îi cere banii înapoi

 

Băruță a locuit în cele mai bune condiții la Napoca Grand Hotel sau la Fulton Hotel, numai pentru a putea conduce de la Cluj Direcția de Drumuri, iar acum, conform unor surse, s-a mutat la Oscar Hotel. 

 

Știri de Cluj va dezvălui astăzi cum s-au ”scurs” 16 milioane de lei din banii publici pentru unele contracte cu dedicație, de când este noua conducere.

 

Băruța a fost numit la propunerea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, în funcția de director interimar la DRDP Cluj, în data de 25 august 2017.

Comentarii Facebook