Barbatul din Targu Mures, care a spart 35 de autoturisme in Cluj-Napoca, arestat pe 29 de zile


Barbatul din Targu Mures care a spart 35 de autoturisme in Cluj-Napoca, in perioada noiembrie 2010 - mai 2011, a fost arestat pe 29 de zile.

Cercetarile efectuate de politisti au aratat ca barbatul a spart 35 de autoturisme si a produs o pabuga de 127.000 de lei.

"In perioada noiembrie 2010 – mai  2011 K. Sandor-Joszef, prin fortarea sistemului de inchidere al mai multor autoturisme parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca, patrundea in interiorul acestora de unde sustragea aparatura electronica, cu intentia de a o valorifica. Cu ocazia perchezitiei politistii au descoperit mai multe bunuri si au recuperat o parte din aparatura sustrasa", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

Initial, judecatorii au stabilit ca suspectul poate fi cercetat in in stare de libertate cu interdictia de a parasi localitatea timp de 30 de zile. 
 
procurorii clujeni au facut recurs si, in 20 iulie, Tribunalul Cluj a emis pe numele barbatului din Targu Mures un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.

Comentarii Facebook