Miercuri 7 Decembrie

Bărbatul din Cojocna, căutat de polițiștii clujeni încă de duminică, a fost găsit fără suflare pe un drum lăturalnic din localitate


Polițiștii clujeni au apelat la ajutorul cetățenilor pentru a găsi un bărbat de 58 de ani din comuna Cojocna care a plecat voluntar de acasă, duminică 24 iulie, și nu a mai revenit la domiciliu. Marți, 26 iulie, i-a fost găsit corpul neînsuflețit în apropierea unui drum de lângă Cojocna. 

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea drumului dintre localitățile Cojocna și Boj Cătun, pe câmp, a fost găsită o persoană de sex masculin, ce era decedată. În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului, în prezența echipajului medical, au constatat că cele sesizate se confirmă”, au transmis polițiștii clujeni. 

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana decedată este un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Cojocna, plecat voluntar de la domiciliu la data de 24 iulie, în jurul orei 05:30.

Citește și: Cluj: Un bărbat din Cojocna a plecat de acasă și nu s-a mai întors. L-ați văzut?

De asemenea, cu ocazia examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, au mai transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. Comentarii Facebook