Miercuri 24 Aprilie

Bărbatul din Cluj care și-a ucis fiul de 8 ani, condamnat la închisoare pe viaţă


Takacs Gyorgy, bărbatul din Cluj care și-a ucis fiul de numai 8 ani în iulie 2020, a fost condamnat la închisoare pe viață, cu drept de eliberare peste 20 de ani, conform Digi24.

În vara anului trecut, un băiat de 8 ani, din Cluj-Napoca, care a fost dat dispărut de acasă pe data de 25 iulie şi era căutat de Poliţie, a fost găsit mort în mașina tatălui său, într-un sat din zona oraşului Turda, având o plagă rezultată prin înjunghiere în piept.

După ce și-a înjunghiat mortal copilul, bărbatul a încercat să-și ia viața, când a fost prins de polițiști.

IPJ Cluj a anunţat în 25 iulie 2020 că un copil în vârstă de 8 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat de acasă cu tatăl său şi nu s-a mai întors. Poliţia fusese sesizată de mama copilului. 

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au spus că băiatul de 8 ani a fost ucis cu premeditare.

La data de 25 iulie, începând cu ora 22:00 aproximativ, inculpatul T. G. l-a lipsit de libertate pe fiul său minor T.G. jr. iar în noaptea de 25 spre 26 iulie, în urma unei acțiuni premeditate, inculpatul l-a ucis prin înjunghiere în zona toracică stângă cu un corp tăietor înțepător. La data de 28 iulie în jurul orei 11:00 minorul a fost găsit decedat pe bancheta din spate a autovehiculului folosit de inculpat, abandonat pe partea dreaptă a unui drum județean orientat cu fața către satul Filea de Jos”, au spus magistrații clujeni.

Tatăl și-a înjunghiat copilul de 8 ani pentru a se răzbuna pe soție. Acesta a fost prins la Filea de Jos.

Când i-a văzut pe polițiști, Takacs Gyorgy a luat cuțitul și și-a tăiat venele de la ambele mâini. Tentativa nu i-a reușit, iar un echipaj i-a acordat primul ajutor.

Bărbatul ar fi strigat că nu a vrut să se ajungă aici și nu a vrut să fie capturat în viață. Localnicii din Filea au contribuit decisiv la prinderea suspentului. Aceștia i-au îndrumat pe polițisti pe un deal, unde câinii de urmă l-au încolțit pe fugar. Acesta a fost momentul când fugarul a scos cuțitul și și-a tăiat venele în speranța că nu va fi prins viu.

Polițiștii clujeni au lucrat operativ în  acest caz și au reușit să în prindă în viață, după ce timp de trei zile a reușit să fugă.

Copilul de 8 ani din Cluj a fost ucis cu premeditare. Tatăl s-a plimbat două zile cu el în mașină

Comentarii Facebook