Bărbatul care a fugit din spital de la Cluj s-a ales cu dosar penal. Avea interdicție de a se afla în Cluj-Napoca


Polițiștii clujeni l-au depistat, miercuri seară, pe bărbatul care a fugit de la Spitalul de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca, iar acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Bărbatul de 37 de ani, care la data de 1 aprilie a.c. a părăsit fără încuviințarea personalului medical unitatea medicală din municipiul Cluj-Napoca unde se afla internat, a fost indentificat pe strada Emil Isac din municipiu, în jurul orei 23.45”, informează IPJ Cluj.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca, unde a fost reinternat. 

În cauză, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. 

Totodată, pe numele bărbatului exista o pedeapsă complementară a interzicerii dreptului de a se afla în municipiul Cluj-Napoca, pe o perioadă de trei ani, motiv pentru care a fost dispusă extinderea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de neexecutarea sancțiunilor penale, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. 


Comentarii Facebook