Bărbat suspectat de furt din locuințe, prins de Poliția Cluj la volanul unei mașini furate


Un bărbat suspectat că a furat mai multe bunuri dintr-o locuință a fost prins de Poliția Cluj-Napoca conducând fără permis un autoturism furat.

Mihai N. în vârstă de 33 de ani a fost depistat de către polițiștii clujeni la volanul unei mașini furate, fără permis de conducere.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figura furat din data de 23 iunie a.c. de pe raza judeţului Suceava. Bunul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj pentru continuarea cercetărilor. De asemenea Mihai N. este suspectat de comiterea unui furt din locuinţă pe raza oraşului Huedin. Fapta constă în aceea în cursul lunii septembrie 2012 a pătruns într-o locuinţă şi din interior a sustras bani, telefoane mobile şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de 70 .000 lei, nerecuperat", se arată într-un comunicat emis de IPJ Cluj.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt calificat, punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook