Bărbat mort în condiții suspecte la Cluj, înecat într-o balta


Un echipaj de pompieri a intervenit miercuri, 16 decembrie, în jurul orei 12.40, pentru a scoate corpul unui bărbat dintr-o baltă, cu o suprafață de circa 10 metri pătrați și adâncă de circa 3 metri, din interiorul unei gospodării, situată între localitățile Țaga și Mahal.

Bărbatul, în vârstă de cca 60 de ani, prezenta rigiditate cadaverică în momentul în care a fost scos de către pompieri, astfel încât nu s-au putut aplica manevrele de resuscitare, doar s-a constat decesul acestuia.

Nu este clar ce s-a întâmplat în acest caz, dar se pare că bărbatul avea amenajat acolo un mic iaz.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Gherla au fost sesizați printr-un apel 112 depre faptul că într-o baltă formată prin excavare, din apropierea localității Țaga, s-ar afla o persoană decedată.

Echipajele de poliție s-au deplasat la locul indicat, fiind efectuate verificări în vederea stabilirii identității persoanei, precum și a împrejurărilor exacte în care a survenit decesul acesteia.

Cadavrul bărbatului în vârstă de 65 de ani, din comuna Vetrișoaia, județul Vaslui a fost transportat la IML, pentru efectuarea necropsiei”, a precizat Poliția Cluj.

Comentarii Facebook