Barbat injunghiat in barul Achi de pe Calea Floresti, in urma unei batai generale!


Un barbat a fost injunghiat in abdomen in urma unei altercatii din barul Achi de pe Calea Floresti. Mai multe persoane au fost retinute de politisti.

"Joi seara, in jurul orei 21,10, politistii clujeni au fost sesizati prin apelul de urgenta 112, despre faptul ca intr-un local public de pe raza municipiului situat in Cluj-Napoca a avut loc o altercatie, pe fondul consumului de alcool, intre doua grupuri de persoane, in urma careia o persoana a fost injunghiata in abdomen. La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, iar in urma cercetarilor efectuate, la scurt timp dupa producerea incidentului, politistii au reusit identificarea si prinderea lui P. Lucian, de 33 ani, din Cluj-Napoca", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

Din primele verificari efectuate, politistii au stabilit ca suspectul i-a aplicat lui Marcel P., de 44 ani, o lovitura cu un cutit in zona abdominala, dupa care a fugit si a ascuns cutitul intr-o boxa situata in subsolul blocului unde locuieste.

Victima a fost transportata la U.P.U.1 Cluj-Napoca, fiind supusa de urgenta unei interventii chirurgicale.

Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj a emis vineri, 22 aprilie, ordonanta de retinere pentru 24 ore pe numele suspectului, urmand sa fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare pe 29 de zile.

Comentarii Facebook