Miercuri 24 Aprilie

Bărbat din Dej, reţinut pentru că ar fi drogat şi violat o adolescentă de 15 ani în repetate rânduri. În urmă cu două zile fusese reţinut pentru furt


Un bărbat de 38 de ani din municipiul Dej, udețul Cluj, a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că ar fi violat în repetate rânduri o adolescentă de 15 ani. El mai fusese reținut și în urmă cu câteva zile, după ce ar furat portofelul unui bărbat. 

Minora era drogată constant de către bărbat pentru a-i fi mai ușor să o abuzeze

Bărbatul ar fi întreținut relații sexuale în perioada iunie-iulie a anului trecut, cu o tânără de 15 ani din același oraș. Expertizele de specialitate efectuate au prezentat faptul că la momentul săvârșirii actelor sexuale, minora s-ar fi aflat în incapacitate de a-și da consimnțământul pentru desfășurarea relațiilor intime inițiate de bărbat, care i-ar fi oferit pentru consum băuturi alcoolice și substanțe interzise. 

Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Judecătorie Dej, cu propunere de arestare preventivă. 

Suspectul a mai fost arestat cu două zile înainte

În urmă cu două zile, același bărbat a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, Biroul de Investigații Criminale, fiind bănuit că ar fi intrat într-un local din oraș de unde ar fi furat portofelul unui bărbat de 48 de ani. Ulterior, păgubitul a fost și agresat fizic de către individ. La expirarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, cel în cauză a fost prezentatJudecătoriei Dej cu propunere de arestare preventivă. S-a stabilit să fie cercetat sub control judiciar, notează Dejeanul.ro


Comentarii Facebook