Bărbat de 72 de ani s-a sinucis la Spitalul Militar din Cluj. S-a aruncat de la etaj, fără să mai aștepte diagnosticul


Un bărbat de 72 de ani s-a sinucis în noaptea de vineri spre sâmbătă, aruncându-se în gol de la etajul Spitalului Militar din Cluj-Napoca. Acesta era internat de câteva zile în spital și era în așteptarea unui diagnostic.

Cazul bătrânului care s-a aruncat de la etaj la Spitalul Militar Cluj, preluat de procurorii militari

La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 00.05, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din municipiul Cluj-Napoca.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportat în vederea efectuării necropsiei la Institutul de Medicină Legală.

Cauza se află în instrumentarea magistraților din cadrul Parchetului Militar Cluj, fiind efectuate activități specifice pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a survenit evenimentul, într-un dosar de cercetare penală, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, precizează Poliția Cluj.

Reprezentanții Spitalului Militar Cluj spun că bătrânul care s-a sinucis fusese operat

În data de 03 decembrie 2021, ora 23.40 un asistent medical din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca a identificat o persoană căzută pe trotuarul din fața pavilionului medical al spitalului.

Acesta a anunțat compartimentul de primiri urgențe care a constatat decesul.

Persoana decedată, un bărbat, în vârstă de 72 de ani, era internată în spital, fiind în recuperare după o intervenție chirurgicală în scop diagnostic. Starea de sănătate a pacientului la internare era bună”, a declarat căpitan Emilia Sima, purtătorul de cuvânt al Spitalului Militar Cluj, pentru Transilvania Reporter.

Comentarii Facebook