Bărbat de 52 de ani, acuzat de înșelăciune și urmărit național, prins în Cluj. Acesta a fost predat Penitenciarului Gherla pentru a-și ispăși pedeapsa


Un bărbat în vârstă de 52 de ani, urmărit național pentru înșelăciune, a fost prins de politiștii din Cluj. Bărbatul trebuia să petreacă un an și trei luni în spatele gratiilor.

După ce a fost prins de polițiștii din Gherla, bărbatul de 52 de ani a fost predat reprezentanților Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei cu închisoarea. 

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 20.50 polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj cu sprijinul polițiștilor Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, în baza unor informații de interes operativ, au depistat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Arad, urmărit național”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 3 luni pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, în baza mandatului emis de Judecătoria Cluj-Napoca. Acesta a fost luat în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ulterior fiind predat reprezentanților Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei”, au mai transmis polițiștii clujeni. 


Comentarii Facebook