Luni 5 Decembrie

Prima zi a festivalului Electric Castle: Șase tineri au fost prinși cu droguri, iar unul a fost transportat la spital


Prima zi a festivalului Electric Castle a fost una fără evenimente negative, spun autoritățile.

Pentru prevenirea incendiilor, specialiștii din cadrul inspecției de prevenire a ISU Cluj au desfășurat 11 controale și au aplicat o amendă în valoare de 5.000 de lei. Totodată, s-au aplicat 17 avertismente operatorilor economici, potrivit jandarmilor.

Aceștia spun că în prima zi a festivalului „nu au fost înregistrate incidente de ordine publică”. 

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au constatat o faptă de natură penală (nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă) și au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale la regimul circulației autovehiculelor pe drumurile publice. În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare în zona de acces, au fost constatate 6 situații de  deținere de droguri de risc pentru consum propriu (4 de către jandarmi și 2 de către polițiști din cadrul BCCO Cluj)”, transmit autoritățile.

În cursul primei zile de festival la Electric Castle, salvatorii ISU-SMURD au asistat medical 71 de persoane, dintre care una a fost transportată la spital. De asemenea, personalul SAJ a oferit sprijin medical pentru 21 de persoane.


Comentarii Facebook