Balul Operei din Cluj a fost lasat in bezna- VIDEO- artificii si spectacol Balul Operei

Festivitatea, la care intrarea trebuia sa inceapa la ora 18, este intarziata de o cadere de energie electrica in intreaga cladire a Teatrului National

 

Aproximativ o suta dintre cele mai importante personalitati ale orasului asteapta in momentul de fata in preajma cladirii remedierea situatiei.

Unul din prezentatori , ziaristul Rares Bogdan a anuntat in urma cu cateva minute ca intarzierea festivitatilor se datoreaza unei pene de curent.

 

Prezent si el la fata locului primarul Sorin Apostu a fost intrebat de ziaristi daca i-a "urecheat " pe cei de la Electrica, iar acesta a raspuns " Da, dar mi-au spus ca nu mai au urechi de mult !"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 18.35 : Curentul electric a revenit in cladirea Teatrului National si programul Balului a inceput cu un foc de artificii. Apoi invitatii au intrat rand pe rand in sala de spectacole a Teatrului National din Cluj-Napoca si si-au ocupat locurile. De asteptarea de care au avut parte la inceput au uitat repede, intrucat spectacolul de opera a fost la inaltime. Daca nu v-ati numarat printre invitati, puteti vedea imagini cu artifiicile, sosirea invitatilor si din spectacolul de opera de la ....Balul Operei.

 

 

Comentarii Facebook