BACALAUREAT CLUJ 2022: Opt elevi au avut media 10 la Bac în județul Cluj. Trei elevi sunt de la Liceul Teoretic „Avram Iancu”


Opt elevi din județul Cluj au obținut media zece la examenul de Bacalaureat. Toate mediile maxime au fost obținute de elevii mai multor licee din municipiul Cluj-Napoca. 

Liceul Teoretic „Avram Iancu” se clasează în topul județului având trei elevi care au obținut media zece. Toti cei trei elevi de la Liceul Avram Iancu care au obtinut 10 curat la Bac sunt de la Sectia de Stiintele Naturii.

In topul mediilor de 10 la Bac urmeaza liceele „Lucian Blaga”, „Nicolae Bălcescu”, „Gheorghe Șincai”, „Onisifor Ghibu” și Colegiul Economic „Iulian Pop”, cu câte un elev de media 10.

Medii de la 10 la BAC 2022 in judetul Cluj 

Liceul Teoretic Avram Iancu Cluj - 3 elevi cu  media de 10

Liceul teoretic „Lucian Blaga”- 1 elev cu media 10

Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”-1 elev cu media 10

Colegiul National „Gheorghe Șincai”-1 elev cu media 10

Liceul teoretic „Onisifor Ghibu”-1 elev cu media 10

Colegiul Economic „Iulian Pop”-1 elev cu media 10

Ministrul Educației a precizat că județul Cluj se află pe primul loc în clasamentul ratelor de promovare a examenului de bacalaureat cu un procentaj de 85,1%, urmat de Iași cu 81,7% și Galați cu 81,6%. 

BAC Cluj 2022 -TOP licee după mediile de la Bacalaureat. Liceul ''Avram Iancu'' Cluj-Napoca are cele mai bune rezultate la BAC 2022 - EXCLUSIV


Comentarii Facebook