”Bă, nu ai cum…” - Manevre disperate ale unui șofer clujean prins între barierele de la trecerea la nivel cu calea ferată - VIDEO


Un șofer clujean a fost filmat în timp ce făcea manevre disperate să întoarcă mașina, după ce a fost prins între barierele de la trecerea la nivel cu calea ferată.

Manevra a fost extrem de riscantă, pentru că orice moment pierdut în acel punct poate fi fatal. 

Începând cu 27 februarie, neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată când barierele sau semibarierele sunt coborâte ori în curs de coborâre sau când semnalele cu lumini roşii şi/sau sonore sunt în funcţiune se va sancționa cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni (de la 9 la 20 puncte-amendă) şi cu aplicarea sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile (față de 90 de zile în prezent).

(OG nr. 1/2022, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002  privind circulaţia pe drumurile publice)”.

”Bă, nu ai cum…”, ”Incredibil”, ”Ăstia cu bmw au treaba cu tamvaiele cei cu Toyota cu trenurile”, ”Și dacă o pățesc spun că nu au avut noroc”, sunt câteva dintre comentariile șoferilor, care au văzut imaginile pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook