”Aventura” unui clujean de 19 ani, rupt de beat, s-a sfârșit la secția de Poliție. Cum a fost găsit de oamenii legii



Polițiștii clujeni au depistat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr care a furat mașina unei rude din comuna Mănăstireni.

Poliţiştii au fost sesizaţi de proprietar cu privire la sustragerea autovehiculului de către un tânăr de 19 ani din comuna Mănăstireni, judeţul Cluj, rudă a sa.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că, în seara zilei de 18 iulie a.c., tânărul ar fi profitat de faptul că autovehiculul a fost lăsat neasigurat în faţa imobilului, cu cheile în contact”, informează IPJ Cluj.

Tânărul a condus autovehiculul pe raza comunei Mănăstireni în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind identificat de poliţişti în localitatea Bedeciu.

În urma testării realizate de poliţişti a rezultat că tânărul avea o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie din sânge.

De asemenea, oamenii legii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Autovehiculul a fost restituit proprietarului iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevarea de probe biologice fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook