Avem și clujeni CURAJOȘI! Florin l-a luat de gât pe un HOȚ care i-a furat portofelul unei bătrâne

 

Un clujean și-a demonstrat curajul, când a înfruntat un ”șmecher de Cluj”, care i-a furat unei bătrâne portofelul, în plină stradă. 

 

Atentie bunici si bunicute, incercati pe cat posibil sa nu pareti o prada usoara, hotilor de buzunare si golanilor de pe strazi. Mergeam azi (n.red. joi) la frizer pe strada Fabrici, dinspre sens spre Kaufland, cand pe partea dreapta o batranica își însirase cumpărăturile pe bordura unui magazin, printre care si portofelul.

 

Trece pe lângă ea un ”șmecher de Cluj”, care subtil îi ia portofelu și pleacă. Sincer, desi sunt destul de mărisor pe moment m-am temut să zic ceva, dar în secundele următoare m-am întors, am strigat la tip, am fugit la el si i-am zis sa îmi dea portofelul bunicutei. 

 

Mi l-a dat, iar dupa ce l-am lasat de geaca a prins ciudațenia curaj si a inceput cu amenintari. Dupa ce i-am înapoiat femeii portofelul m-am intors sa vad si de viata hotului, dar disparuse”, ne-a relatat Florin Tutuian.

 

Poliția Cluj ar putea solicita imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, pentru a-l identifica pe hoț și premia pe clujean.

Comentarii Facebook