Autoturism răsturnat la Jucu, după ce a încercat să evite impactul cu un șofer inconștient, care a fugit de la locul accidentului - FOTO


Un accident de circulație s-a produs la Jucu, luni seara, in timp ce clujenii reveneau acasa dupa vacanta de Paște.

La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, pe DN1C E576, în afara localității Jucu a fost înregistrat un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. Unul dintre conducătorii auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Din cercetările preliminare a rezultat faptul că un conducător auto nu ar fi acordat prioritate de trecere la plecarea de pe loc, având intenția de a întoarce în direcția municipiului Gherla peste marcajul longitudinal continuu dublu, existând posibilitatea producerii unui impact cu un alt autoturism, condus în același sens de mers, de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Turda.

Bărbatul de 45 de ani ar fi încercat evitarea coliziunii și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul acestuia răsturnându-se ulterior în afara părții carosabile.

Între cele două vehicule nu a existat impact.

Conducătorul auto de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală, pentru a primi îngrijirile de specialitate.

În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări de către polițiștii rutieri, în vederea identificării conducătoruluii auto vinovat de producerea evenimentului rutier.

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 21:30, iar la misiune au luat parte o autospecială și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat de aproximativ 45 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului și acuza dureri toracice, a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. Ulterior, victima, conștientă și cooperantă, a fost transportată la spital.

În paralel, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Comentarii Facebook