Învățământul clujean e în doliu! S-a stins profesoara Rodica Istrate, de la Liceul de Coregrafie - FOTO


Profesoara de dans Rodica Istrate, de la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică ”Octavian Stroia” din Cluj-Napoca, s-a stins din viață în Sfânta zi de Paște. 

De aseară, doamna profesoară Rodica Istrate nu mai este printre noi! S-a stins încet, fiind zi de zi cu sufletul alături de școala se balet, căreia i-a dedicat întreaga sa energie și creativitate. S-a bucurat în fiecare clipă de realizările elevilor pe care i-a format. Un om puternic, un profesor excepțional ne părăsește mult prea devreme.

Drum lin spre cer, suflet frumos!”, au scris colegii profesoarei. 

Cei care i-au fost elevi au lăsat mesaje pline de durere. 

Nu pot sa cred, ce șoc, un profesor extraordinar. Nu voi uita niciodată cum îmi striga mereu din culise “bravo fiat, bravo fata”… asta era vorba ei…

Drum lin, suflet frumos! În Sfânta zi de Paste… în sala 9 de balet din grădina raiului”, ”Sâmbăta când pleca de acasă ne-am salutat și ne-am urat sărbători binecuvântate! Era vesela si plina de speranta! Mi-a promis ca va lupta! M-am rugat din suflet și am sperat ca va fi bine! A fost o fiica minunata, o mama și soție extraordinara și o vecina nemaipomenita! Cerul se va îmbogăți cu prezenta ei! Drum lin printre stele Rodica draga!”, ”Da, duminica a fost la fel de fericita toata ziua, înconjurata de familie si de prieteni! S-a stins cu zambetul pe buze!”.

Comentarii Facebook