UPDATE Autoturism făcut SCRUM într-o localitate clujeană. Mașina a luat foc în mers FOTO


UPDATE

Conform reprezentanților ISU Cluj, autoturismul a ars complet, iar în momentul producerii incendiului mașina se afla în deplasare. 

În vehicul se aflau o femeie și fiul acesteia, ei reușind să scape nevătămați.

"Autoturismul era în deplasare, când doamna care îl conducea a simțit miros de fum și a oprit autoturismul pe marginea drumului. În momentul în care a deschis capota mașinii, pentru a verifica motorul, au izbucnit mai puternic flăcările din compartimentul motor. Femeia călătorea alături de copilul de patru ani pe care la evacuat imediat din autoturism, iar ceilalți participanți la trafic au încercat să controleze flăcările cu stingătoarele din mașină.

Pompierii au găsit mașina cuprinsă în totalitate de flăcări, în momentul sosirii la locul intervenției, fiind necesare 25 de minute pentru a stinge flăcările în totalitate. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, însă autoturismul a fost distrus în totalitate. Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune de natură electrică la compartimentul motor", transmit reprezentanții ISU Cluj.

--------------------------

Un incendiu de autoturism a avut loc, joi, pe raza localității clujene Căianu Vamă.

Din primele informații, un autoturism aflat pe marginea străzii a izbucnit în flăcări.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Pompierilor pentru a stinge flăcările, însă autoturismul a fost grav avariat,

FOTO: Captură - Facebook Info trafic jud. Cluj


incendiu masina caianu 1.jpg


Comentarii Facebook