Autospeciale ISU Cluj, antemergătoare la nunta adjunctului ISU din Huedin. Aveau girofarul pornit



Două autospeciale de pompieri au fost văzute, sâmbătă dimineața, mergând înaintea unei coloane de mașini la nunta adjunctului Detașamentului de pompieri de la Huedin, căpitanul Flaviu Broscoi.

Coloana de mașini a fost surprinsă de trecători, iar unul dintre aceștia a semnalat autoritățile.

Am văzut mașinile, una era mare, de descarcerare, și mai era o mașina de intervenție, în jurul orei 11.00 în centrul orașului Huedin. Mergeau cu semnalele luminoase pornite, am crezut că s-a întamplat un accident, dar am observat că după cele 2 autospeciale erau 40 de mașini cu decorații de nuntă”, a declarat un martor la eveniment.

Întrebat, comandatul ISU Cluj, Vasile Șomlea, a recunoscut acest incident și a spus că nu a fost nimic deplasat: ”Au luat cele două autospeciale fără a le închiria sau ceva, le-au deplasat circa 200 de metri în centrul orașului pentru a-și face fotografii. Nu a fost nimic special”, a declarat Vasile Șomlea.

 

El a negat că autospectalele ar fi însoțit coloana de miri de la Cluj-Napoca până la Huedin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Conform unor surse, două autospeciale de pompieri au fost luate din remiza de pe strada Vlădeasa, au fost duse în coloană până la Primăria din Huedin, unde a avut loc cununia civilă, iar apoi coloana de nuntași, în frunte cu cele două autospeciale de stins incendii, s-a îndreptate spre ieșirea din oraș. ”S-au oprit la Petrom. Aveau girofarele pornite și claxonau. Aveau aprobare pentru această acțiune, dar nu aveau aprobare să iasă din oraș. De asta s-au oprit la ieșire din oraș, la Petrom”, a spus sursa citată. 

 

Comentarii Facebook