AUR a protestat la Cluj față de vaccinarea obligatorie - FOTO


Membrii și simpatizanții AUR au protestat la Cluj împotriva vaccinării obligatorii.

”Stop dictaturii”, ”Libertate”, au scris membrii AUR pe pancartele afișate. Protestul a fost organizat de deputatul AUR, Ilie-Alin Colesa.

Anul trecut am participat împreună cu 2 prieteni din Cluj la mitingul din parcul Izvor care cerea Parlamentului să mențină vaccinarea opțională(contra PL-x 399/2017). 

Pe 22 februarie 2021, George Simion, liderul grupului AUR de la Camera Deputaților (în comitetul liderilor), a retrimis la comisie legea respectivă care urma să intre la vot. 

Proiectul legii vaccinării obligatorii din 2017 trebuie respins. Conform acestuia, cu toții, nu doar copiii, vom putea fi vaccinați, indiferent dacă vrem sau nu vrem, doar la un ordin de ministru. Atât. La ordinul unui Vlad Voiculescu, Nelu Tătaru sau Raed Arafat, indiferent de ce părere aveți sau ce contraindicații aveți, dvs sau copiii dvs.

În anul care s-a scurs, lucrurile au luat-o razna. În Parlament vin multe ordonanțe și legi care propun măsuri restrictive, care contravin drepturilor fundamentale, de data aceasta motivul fiind pandemia.

La fel, trebuie respinse din fașă orice tentative de pașaport de vaccinare și de limitare a libertăților. Singuri în Parlament nu vom reuși, suntem prea mici încă. E nevoie de voi, cei care puteți, să ieșiți și să luptați pentru libertate. Așa că vă rog și vă cer: veniți duminică, 7 martie, 15:00, în fața Parlamentului pentru a protesta ca societate civilă(fără partizanat politic), la chemarea Alianței Părinților. Nu contra vaccinării, dar pentru LIBERTATEA de a decide”, anunța Coleșa.

În acest moment, vaccinarea nu este obligatorie în România sau la Cluj. Medicii de familie spun că au mai multe cereri de vaccinare, decât vaccinuri. 

158882890_10224415134982473_510215167243836828_n.jpg

Comentarii Facebook