Au luat-o razna tarifele la cazare pentru UNTOLD, în „orașul de 5 stele”. O clujeancă cere 5000 de lei pentru un apartament în zona VIVO


Festivalul Untold a devenit o adevărată afacere pentru clujeni în ultimii ani și tot mai mulți se îmbogățesc de pe urma celor care vin să se distreze la cel mai așteptat festival din România. Prețurile pentru cazare în perioada 3-6 august sunt sub orice critică. O clujeancă a publicat un anunț de închiriere în care cere 5000 de lei pentru un apartament cu două camere în zona VIVO.

„Hello, închiriez apartament cu 2 camere, pe perioada festivalului. Bloc nou, zona Vivo (8-10 minute cu mașina până la Cluj Arena). Dormitor, living open space cu bucătărie, baie, balcon și loc de parcare. 

Preț 5000 de lei. Potrivit pentru 4-5 persoane”, se arată în anunțul publicat pe un grup de închiriere destinat „festivalierilor”.

ff.jpeg

„Pe lângă preț e foarte relevant că a pus acolo cât faci cu mașina, că la Untold mergi cu mașina”, a transmis un cititor pentru Știri de Cluj, amuzat de ce prețuri cer unii proprietari.

Comentarii Facebook