Au furat balustrada și plasa de protecție de pe Autostrada Transilvania. Cum au fost prinși? - VIDEO


Hoții au ajuns să fure și balustrada de pe marginea Autostrăzii Transilvania. Doi bărbați au fost prinși de polițiști și apoi cercetările s-au extins și la alții.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Gilău au depistat un grup de bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 46 ani, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

În data de 03.01.2014, doi bărbaţi în vârstă de 18, respectiv 21 ani ar fi sustras de pe marginea căii de acces situată la km 51+720 m al autostrăzii A3 Transilvania, o porţiune de balustradă în lungime de 7,4 m, cauzând un prejudiciu de aproximativ 897 lei.

Suspecţii au fost depistaţi de poliţişti pe raza comunei Gilău, în timp ce transportau 24 ţevi metalice de culoare galben şi negru, de dimensiuni cuprinse între 0,5-1,5m, pe care intenţionau să le predea la un centru de colectare fier vechi.

De asemenea, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Gilău, s-a stabilit faptul că cei doi împreună cu alţi patru suspecţi, în cursul anului 2013, în mai multe rânduri, au sustras stâlpii şi plasa de protecţie împotriva animalelor amplasată pe marginea autostrăzii A3 şi breteaua de coborâre a autostrăzii, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 4.480 Euro, recuperat în proporţie de 15%.

Comentarii Facebook