Vineri 29 Septembrie

Au fost ridicați câinii fără stăpân de pe două străzi din Cluj-Napoca! Patrupezii pot fi adoptați


Marți, polițiștii locali în cooperare cu lucrători din cadrul Centrului de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca, au desfășurat o acțiune pe străzile Pomet și Odobești. După ce locuitorii acestor zone au sesizat problema câinilor vagabonzi, autoritățile au ridicat patru căței și i-au transportat la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân situat pe str. Bobâlnei, nr. 65. 

Astăzi, polițiștii locali în cooperare cu lucrători din cadrul Centrului de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca, au desfășurat o acțiune pe străzile Pomet și Odobești pentru soluționarea sesizărilor cetățenilor, cu privire la problemele create de existența în spațiile publice a unor câini fără stăpân.

În urma verificărilor efectuate au fost depistați și transportați un număr de 4 câini la sediul Centrului de gestionare a câinilor fără stăpân. Câinii pot fi ridicați sau adoptați de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân situat pe str. Bobâlnei, nr. 65”, anunță viceprimarul Dan Tarcea.

Persoanele care sesizează existența unor câini fără stăpân pe raza municipiului, pot suna pentru a fi ridicați, la numărul de telefon 0264.415.788

Comentarii Facebook