ATENȚIE, ȘOFERI! Drumurile din județul Cluj, pline de zăpadă în urma ninsorii neașteptate. În Făget a avut loc un accident pe seama drumului alunecos


Luna martie a început la Cluj cu un fenomen meteo pe care nu îl așteptam, ninsoarea. Cei mai nepregătiți sunt însă șoferii din județ. 

Șoferii din județ anunță că drumuile sunt alunecoase din cauza zăpezii ce s-a așternut deja pe drumuri. În special în zona Făget drumul a devenit un derdeluș improvizat și foarte periculor, unde a și avut loc un accident în jurul orei 8:30, pe drumul Sfântul Ion.

În jurul orei 8.20-8.40 în această dimineață, colegul meu avut un accident în Făget pe drumul Sf. Ion. Accidentul s-a datorat evitării unui autovehicul intrat pe contrasens în depășire. Am rugămintea dacă este cineva din grupul de masini depășite, ce au văzut mașina ce a intrat în depășire, să posteze numărul mașinii. Postez o poză și cu mașina în urma accidentului. Drumuri bune vă doresc”, a postat pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca, colegul șoferului care a făcut accident.

accident faget.jpg

Sursa Foto: Facebook - Infotrafic Cluj-Napoca

De asemenea, pe grupul de Facebook destinat șoferilor din județul Cluj, mai mulți membrii au publicat informații despre drumurile alunecoase din Sălicea și Ciurila, menționănd că momentan, până vor fi curățate, drumurile prin zonele menționate ar trebui evitate. 


Comentarii Facebook