ATENȚIE! DINCĂ de Cluj e în libertate! Fetița dispărută, găsită bătută crunt și aruncată într-un lan de porumb. PSD a eliberat 1000 de violatori - EXCLUSIV


Material de Horea Șoica

Se fac cercetări pentru a stabili exact circumstanţele  care au condus la lipsa tinerei de la domiciliu. 
Minora a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicala pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.  A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp.
Aceasta refuză să coopereze cu organele de poliţie.
In prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurarilor exacte in care s-a minora a fost agresata. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt", precizeaza Politia Cluj.
Examenul medico-legal arată că nu a fost violată.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă pentru Copii Cluj, Daniel Dreghiciu, a declarat că fata a fost transferată la Neurochirugie, fiind internată la secţia de Terapie Intensivă a spitalului. ”Fata a fost adusă, sâmbătă, la UPU, prezenta traumatism cranio-facial sever, stabilă din punct de vedere al respiraţiei şi circulaţiei. Era conştientă. A fost dusă la Neurochirurgie, iar în prezent s-a întors şi este internată la Terapie Intensivă la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, sub supraveghere şi monitorizare, în colaborare cu neurochirurgii. Este conştientă, uşor confuză, fără probleme respiratorii sau circulatorii, nu necesită intervenţii chirurgicale”, a spus Dreghiciu.
Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, Mirel Toader, a declarat că se fac cercetări pentru lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe.

Fetița de 16 ani, dispărută la Cojocna, a fost găsită după eforturi uriașe făcute de Poliția Apahida, de jandarmii clujeni și de procurori. Fata a fost găsită într-un lan de porumb, bătută crunt și abandonată acolo, cu ajutorul câinilor de urmă.

Tânăra de 16 ani s-a pornit vineri la școală și nu a mai ajuns acasă. Sonia a plecat din Cojocna spre Cluj-Napoca, a ajuns la școală, iar la revenire acasă a mai apucat să discute cu părinții pentru ultima dată. Apoi, telefonul i-a fost închis și părinții nu au mai putut da de ea. Atunci a acționat monstrul care prins-o și a abuzat-o.

Poliția a anunțat lipsa fetei sâmbătă dimineața, când deja era căutată de ore bune. 

Procurorii au contactat Jandarmeria și au început să caute eleva cu ajutorul câinilor de urmă, reușind să o găsească în jurul orei 13.00. Aceasta era în stare de inconștiență, bătută crunt și în hiopotermie, fiind lăsată ore bune, dacă nu chiar peste noapte, în lanul de porumb.

Monstrul care a acostat-o a bătut-o, iar apoi a lăsat-o să moară într-un lan de porumb, precizează surse din cadrul procuraturii.

Sonia a fost transportată la UPU Copiii cu traumatisme grave.

Monstrul care a făcut toate aceste lucruri este căutat atent de procurorii clujeni. 

Peste 1000 de violatori, 2.200 de criminali, 2700 de tâlhari, și 3500 de hoți au fost eliberați din închisori, în ultimul an, de PSD.

Untitled.png

Comentarii Facebook