Duminica 28 Aprilie

”Ăștia sunt copiii cu care ne mândrim” - Povestea emoționantă a Paulei, tânăra din Cluj lovită de soartă, care nu a abandonat lupta - FOTO


O tânără care se confruntă cu o dizabilitate și a suferit amputarea unui membru inferior se află în prezent într-o situație dificilă. Ea beneficiază de o pensie de handicap, însă aceasta este considerabil mai mică în comparație cu pensiile speciale acordate politicienilor, judecătorilor și polițiștilor. Tânăra are dorința și determinarea de a munci, dar resursele financiare limitate îi pun în pericol capacitatea de a-și asigura mijloacele necesare pentru a-și desfășura activitățile zilnice.

În acest context, ea caută sprijin și ajutor pentru a depăși obstacolele financiare și pentru a putea participa activ la viața profesională. Confruntată cu o pensie de handicap considerată insuficientă, ea este hotărâtă să își valorifice aptitudinile și să contribuie la societate, dar are nevoie de sprijinul comunității pentru a obține resursele necesare în vederea integrării sociale și profesionale.

Paula face manichiura acasă, în localitatea Cara, județul Cluj, și nu așteaptă mila statului, dar are nevoie de ajutor. Ar vrea să facă un curs profesionist și să primească materiale cu care să poată munci mai bine. Desigur că nu își permite să plătească pentru curs, așa că cineva cu inima mare ar putea să o ajute. 

Inimoasa Rocsana Contraș s-a dus în weekendul trecut în Cara și a dus cadouri, ajungând și în casa Paulei, unde i-a aflat povestea.

Într-o căsuță mică și foarte curată, pe o străduță de pământ, nici măcar pietruită, locuiește Paula. O minune de fetiță eroină, de aceeași vârstă cu fetița mea! 

Am cunoscut-o în cadrul ultimului nostru proiect și vreau să o bucurăm mai mult! 

Face acasă manichiură pentru un bănuț în plus, își sprijină familia.

A primit un diagnostic crunt încă de la naștere, iar astăzi poartă un picior stâng din plastic și metal. 

Nu putem face mare lucru pentru ea, dar putem să îi susținem pasiunea pentru manichiură deoarece produsele și consumabilele nu sunt ieftine! 

Realizează manichiură de bază, manichiură cu gel, cu acril, semipermanentă, franțuzească și de toate felurile! 

Chiar dacă are probleme cu un picior, mâinile îi sunt harnice și astfel de tineri din SATE trebuiesc susținuți! 

Ăstia sunt copiii pe care ne mândrim să putem să îi sprijinim! Cei care luptă cu toate forțele să își depășească boală și condiție, cei care își găsesc pasiunea dincolo de orice greutăți și MUNCESC! Muncesc nu stau cu mâna întinsă! 

Vrem să îi ducem cat de multe produse și consumabile CADOU! Pt ca merită cu adevărat! 

Câte manichiuriste avem în listă? Cine ne ajută să distribuim? 

424977265_7539076542778585_4364020018399234598_n.jpg

Haideți să îi facem un pachet generos cu toate gelurile si lacurile și pensulele și tot ce ar putea ea visa! 

O ajutăm să continue?

Copiii ca și ea fac diferența! Cei care refuză să se complacă și să își încaseze doar pensia de invaliditate, aia de 419 lei pentru adultul cu handicap grav și 317 lei pentru adultul cu handicap accentuat. 

Îi ducem la Paula ustensile, accesorii, consumabile, tipsuri, perii, pensule, pămătufuri și toate ce îi trebuiesc? Nu mă pricep să le înșir pe toate și bănuiesc ca nu-s puține așa că solicit sprijinul fetelor din lista mea ce sunt de meserie! 

Vreau mai mult pentru copiii SATELOR!!!!!!!! Vreau o lume mai bună și vreau să sprijinim astfel de copii și tineri EROI!”, a explicat Rocsana Contraș.

427720047_7539070312779208_4667379906154193412_n.jpg

Comentarii Facebook