Aspazia Droniuc, spagara de la Consiliul Judetean Cluj, a avut sediul firmei in locuinta consilierului local Brandusa Mandru

 

Patroana firmei Frarom, Aspazia Droniuc, acuzata ca i-ar fi dat spaga 10.000 de euro lui Radu Bica, a avut sediul societatii pe strada Calbucet 1, in apartamentul detinut de parintii consilierului local Brandusa Mandru.

 

Aspazia Droniuc si-a schimbat in urma cu 7 ani sediul social al celor doua societati, Frarom Import-Export Cluj-Napoca si SC Groupe Frarom Agent de Asigurari SRL, intr-un apartament din cartierul Manastur, pe strada Clabucet nr. 1, in care locuieste Brandusa Mandru.

 

Brandusa Mandru sustine ca o cunoaste pe Aspazia Droniuc inca din anul 2000 si ca, in urma cu 7 ani, aceasta a apelat la parintii ei pentru a-si putea inregistra cele doua societati in apartamentul de pe strada Clabucet nr. 1. "Cu foarte multi ani in urma, Aspazia Droniuc mi-a solicitat ajutorul. Ea statea in chirie la momentul respectiv si parintii mei au fost de acord sa o ajute pentru a-si inregistra sediul firmelor in apartamentul detinut de ei. Intre timp, in 2010, pentru ca si-a dobandit un domiciliu stabil, i-am solicitat sa isi mute firmele pentru ca acolo si locuieste. In niciun moment, Aspazia Droniuc nu si-a desfasurat activitatea in apartamentul de pe strada Clabucet nr.1. Acolo am locuit eu si locuiesc acum cu sotul meu, iar parintii mei stau la etajul 3. Familia mea si mine nu avem nicio legatura cu activitatea desfasurata de Aspazia Droniuc", a afirmat Brandusa Mandru.

 

Interesant este ca apartamentul cu pricina este situat in blocul de pe strada Clabucet, dar la etajul 3, apartamentul 7, locuiesc parintii consilierului local.

 

Stiri de Cluj a incercat sa o contacteze pe Aspazia Droniuc, dar aceasta parca a intrat in pamant. Patroana firmei Frarom a fost ziarista la Monitorul de Cluj si avea conexiuni bine ancorate in PDL Cluj.

 

Nici afacerile nu prea ii mergeau bine fostei jurnaliste. Potrivit datelor furnizate de Ministerul Finantelor, Frarom Import-Export Cluj-Napoca a mers pe minus in 2010, inregistrand o pierdere de 95.000 de lei si o cifra de afaceri de 601.000 lei. SC Groupe Frarom Agent de Asigurari SRL a adus un profit de 72.000 de lei, la o cifra de afaceri de 601.000 lei.

 

Procurorii DNA sustin ca Aspazia Droniuc a incercat sa obtina prin firma Frarom Import - Export contractul de mentenanta la Cluj Arena si ar fi fost dispusa sa ii achite lui Radu Bica, vicepresedintele CJ Cluj, suma de 25.000 de euro spaga.

 

Vezi mai jos sentinta prin care Radu Bica a fost arestat pe 29 de zile...

Radu Bica i-a cerut Aspaziei Droniuc 25.000 de euro in biroul sau de la Consiliul Judetean Cluj - Interceptari telefonice

 

Foto: Ftr.ro

Comentarii Facebook