Aspazia Droniuc FOTO- Femeia care apare in dosarele lui Radu Bica si Sorin Apostu in fotografii

Cea mai cautata femeie a  momentului in Romania este fara indoiala Aspazia Droniuc. Aceasta nu a aparut pana acum nicaieri in presa pentru a da declaratii, iar pana astazi nici nu era cunoscuta.

 

 Numele ei a aparut in spatiul public prima oara in 31 octombrie cand a fost retinut vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica. Femeia apare in dosar pentru ca i-ar fi dat mita lui Radu Bica.

 

Se pare , insa, ca numele ei este legat si de dosarul lui Sorin Apostu.

 

Fotografiile au fost postate in premiera de bloggerul Liviu Alexa, pe blogul personal. Liviu Alexa sustine ca este posibil un scenariu in care Aspazia Droniuc ar fi ajuns la o intelegere cu anchetatorii si le bate obrazul si celor din PDL care ar fi trebuit sa il apere pe Sorin Apostu. 

 

"In atentia portocaliilor, de la Daniel Buda si Alin Tise in jos! Sa va fie rusine! Taceti in continuare ca niste lasi! Va creati scuze pentru tacere, ati ajuns mari specialisti in PR-ul situatiilor de criza, desi in jurul vostru totul arde. Oricat de vinovati ar fi Apostu sau Bica, asta ramane sa stabileasca justitia, oricat i-ar injura lumea, era de datoria voastra sa ii aparati!"

 

Iata cum arata cea mai cautata femeie din Romania in acest moment. 

 

 

 

 

Comentarii Facebook