Așa are grijă administrația locală de copiii Clujului! Un parc din Bună Ziua este sub orice critică, o mămică reclamă: „Deteriorat și infect”


Din punct de vedere al infrastructurii, cartierul Bună Ziua e în plină dezvoltare, așa scrie în anunțurile de pe portalurile imobiliare despre acest cartier, în încercarea de a explica de ce vor să vândă apartamente la un preț halucinant într-o zonă complet nepregătită pentru o familie cu copii. O mămică din Cluj reclamă situația dezastruoasă a parcurilor din zonă. Parcul din  stația de autobuz Vitacom Nord pune în pericol siguranța copiilor, spune femeia. 

Deși a sesizat Primăria, administrația locală nu a venit cu niciun răspuns până acum.

”În cartierul Bună Ziua parcul de joacă din stația de autobuz Vitacom Nord este sub orice critică, deteriorat și infect. Toboganele au fost înlocuite cu altele care au un material extrem de alunecos și nu sunt deloc fixate nici în pământ nici pe scheletul de lemn. 

Toată structura de lemn care e în acest parc e foarte șubredă, nu e deloc fixată cum ar fi normal, încât toate acestea pun în pericol siguranța copiilor. 

Acum trei săptămâni am trimis sesizare cu acest parc pe e-mailul Primăriei și a Poliției Locale, dar nimic, nu am primit niciun mesaj nici de la Primărie și nici de la Poliția Locală, iar parcul se află în aceeași situație critică”, a relatat o clujeancă pentru Știri de Cluj.

Primăria Cluj-Napoca a precizat că parcul este pe domeniu privat și nu se poate implica. 

Primarul Emil Boc promite în 2019 că face un parc în cartierul Bună Ziua. 

016ee6c608f9946d21f3996ea5f83153.jpg

Specialiștii au recomendant zona Becaș pentru realizarea unui parc pe o suprafață de 7,8 ha. Locația parcului este situată la o distanță de mai puțin de 50 m față de cea mai apropiată stație de transport public. Valoarea estimată a întregii investiții este de 29.564.000 lei (6,3 miliaane de euro) și cuprinde costurile de achiziție și amenajare.

Proiectul a rămas la stadiul de planșă.

kk.png

Comentarii Facebook