Marti 19 Ianuarie

Polițistul din Florești, care ar fi agresat o familie care își plimba câinele, CERCETAT de parchet

 

Polițistul Nicolae Rus, de la Secția de Poliție din Florești, este cercetat de parchet pentru abuz în funcție. 

 

Moni Aldea, femeia din Florești care a reclamat cazul petrecut în 28 noiembrie, a anunțat pe Facebook că parchetul s-a sesizat în urma petiției online pe care a inițiat-o și nu ca urmare a știrilor și a presiunii media.

 

Clujeanca a fost sfătuită de cei de la parchet să nu comenteze acest caz. ”Eu v-am rugat frumos să nu publicați pentru ca mi s-a spus de la Parchet sa nu mai apara nimic in presa, pentru că nu este de interes public”, a declarat Moni Aldea, în momentul în care a fost întrebată despre mesajul ei.

 

Ea a precizat că nici incidentul din noiembrie nu a fost unul public, ”presa a scris de capul ei fara sa fiu sunata macar”.

 

Interesant este că, în momentul în care s-a petrecut incidentul, Moni Aldea a fost cea care a postat filme pe Facebook, cu toate că polițistul i-a transmis că îi afectează imaginea. Mesajele de atunci fiind justificate de interesul public. Știrile vor fi interesate de această filmare. Avem și noi rude. Veți apărea la știri. Pa, vă pup! Ne vedem la Pro TV”, afirma Moni Aldea pe imagini.

 

Am iesit afara cu Sasha si Joy pe camp dupa cum se vede. La un moment dat au aparut cele doua individe , Joy era in lesa, Sasha era fara. Sasha s-a apropiat de ele fara sa le atinga .. pe ele sau caruciorul. Au inceput sa zbiere la noi sa ne tinem cainele, desi saracul Sashel nu facea absolut nimic. Am fost injurati cu accent moldovenescm, m-am enervat si le-am spus sa se duca dracu odata de langa noi pentru ca imi agita cainii. S-au indepartat la 10 m de noi si au dat un telefon . Dupa vreo 10 minute s-a prezentat specimenul din video care ne cere sa ne legitimam”, a relatat pe Facebook, Moni Aldea, persoana care a filmat întreaga scenă, în 28 noiembrie 2013.

 

Parchetul confirmă că s-a declanșat o anchetă preliminară ân acest caz.

 

Petiție împotriva polițistului din Florești, care s-a răfuit la cererea soției cu proprietarul unui caine

.

Comentarii Facebook