Artistă cunoscută din Cluj, găsită moartă pe o plajă din Constanța! Cazul e învăluit în mister


Artista Lalla, în vârstă de 34 de ani, din Turda, județul Cluj, a fost gpsită moartă pe plajă de câţiva turişti, în Mamaia Nord. Moartea ei este învăluită în mister. 

Descoperirea a fost făcută joi dimineața, 28 septembrie, la ora 9.00, de către o femeie care se bucura de aerosolii dimineții. Aceasta a crezut inițial că este vorba despre un manechin, dar apoi și-a dat seama că este o femeie.

Turista a alertat salvamarii care se plimbau cu un ATV pe plajă, iar apoi a ajuns acolo poliția.

DJ Lalla este o cunoscută artistă din Turda, dar s-a stabilit la București. Aceasta avea zeci de mii de fani pe rețelele de socializare.

În ultima ei postare pe pagina de Instagram postase un story în care spunea cât de important este să trăiești fiecare moment al vieții. ”Bucură-te de fiecare moment pe care îl ai. Pentru că în viață nu poți să derulezi decât amintirile. Fii sigur că merită”.

Georgian Boariu, salvamar: ”Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Când am ajuns aici era o maşină de poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat. Acum nu ştim dacă este singură persoană care a intrat sau dacă sunt mai multe persoane”.

Prietenii artistei spun că aceasta a avut un deces în familie care a afectat-o. Pe reţelele sociale poza mereu veselă, în timp ce era la radio sau plecată să mixeze în cluburile din ţară sau străinătate.

Încă anchetatorii nu au explicații pentru cele petrecute. Fie Lalla a intrat în mare, iar din cauză că apa era foarte rece, a făcut stop cardio-respirator, fie s-a înecat, iar valurile au adus-o la țărm.

Nu este exclusă nici ipoteza unei sinucideri. Pe trupul tinerei nu au fost găsite urme de violenţă.

Comentarii Facebook