Miercuri 24 Aprilie

Art Act ii sustine pe copiii bolnavi de cancer

Gala Art Act, o actiune de strangere de fonduri, va fi organizata vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00 la hotelul Granata de catre compania Art Act.

Evenimentul caritabil este destinat strangerii de fonduri pentru sectia de Oncopediatrie a Institutului Oncologic Prof. Dr. Iom Chiricuta. Pentru prima editie a acestei gale, mai multi artisti din Cluj si din strainatate au donat lucrari care vor fi licitate.

"Gala Art Act s-a nascut din initiativa mai multor prieteni si suportul organizatiilor si companiilor din care acestia fac parte. Cu ajutorul partenerilor si sponsorilor, acest eveniment isi propune sa fie un pas de pornire intr-un proces  dinamic si reciproc catre si dinspre comunitate", afirma organizatorii.

Alaturi de aciunea umanitara, gala isi propune sa acorde un suport pentru arta si cultura locala. Pentru realizarea acestui scop, hotelul Granata va acorda premiile Granata pentru contributii exceptionale in arta si cultura  si un premiu special acordat Muzeului de Arta din Cluj.

"Combinand aceste doua misiuni, ne dorim sa deschidem  o cale spre a construi  o comunitate unita si puternica, care isi sustine cauzele dar si beneficiaza de pe urma actiunilor sale" mai spun organizatorii.

Evenimentul va avea loc pe un fundal muzical asigurat de cvartetul Gioia si de corul Liceului de Muzica "Sigismund Toduta" din Cluj.

Comentarii Facebook