Arșinel, adus în scaun cu rotile, pentru a fi reinternat la Cluj. Nu a vrut să declare nimic

 

Alexandru Arșinel a fost internat Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) din Cluj-Napoca, luni, 23 septembrie, în jurul orei 14.00.

 

Actorul a fost transportat pe holurile spitalului cu un cărucior, iar de la aeroport la ICUTR Cluj a fost adus cu o ambulanță. Alexandru Arșinel nu părea slăbit, dar nu a vrut să declare nimic.

 

În cursul zilei de sâmbătă, actorul a spus că: ”Ultimele analize de la ”Carol Davilla” nu au ieşit chiar bine, dar nu ceva alarmant. Mă duc, luni, la Cluj pentru un control, în cursul zilei voi ajunge. Am trecut printr-o perioadă de stres şi cei de la ICUTR Cluj vor să mă vadă. Sunt investigaţii medicale şi analize, să vedem cum îmi dozează medicamentele”.

 

Arșinel va fi INTERNAT din nou la Cluj. Actorul se simte RĂU și se plânge că MEDIATIZAREA îl OMOARĂ

 

Arșinel a suferit un transplant la Cluj, la sfârşitul lunii august, fiind acuzat de preşedintele Asociaţiei pentru Solidaritate şi Empatie ”Claudia Safta” din Cluj, Emanuel Ungureanu, că a primit preferețial un rinichi.

 

Ungureanu a spus că va face o plângere penală, pentru ca procurorii să investigheze cazul.

 

Alexandru Arșinel a afirmat la finele săptămânii trecută că toată mediatizarea și acuzațiile lui Emanuel Ungureanu i-au făcut mult rău. 

Comentarii Facebook