Joi 8 Decembrie

Arsenal de arme găsit acasă la un clujean - FOTO

 

Cartușe, capse și o armă letală artizanală, deținute ilegal, au fost descoperite de către polițiștii clujeni la reședința unui bărbat în urma unei percheziții.

 

Cercetările continuă față de bărbat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, bunurile găsite fiind ridicate pentru continuarea investigațiilor.

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, însoțiți de criminaliști și luptători de acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Cluj-Napoca.

 

Perchezițiile s-a desfășurat pe raza localităților Cluj-Napoca și Moriști, la domiciliul, respectiv reședința bărbatului vizat.

 

Polițiștii au descoperit și ridicat de la reședința bărbatului o armă letală confecționată artizanal, 57 de cartușe cu glonț și 45 de capse pentru implantarea bolțurilor, deținute ilegal.

 

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor,  faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook