Arma de vânătoare a unui consilier local din Săvădisla a fost furată într-un moment RUȘINOS

 

Arma de vânătoare a unui consilier local din comuna Săvădisla a fost furată în luna octombrie, înaintea unei partide de vânătoare.

 

Consilierul local, Adrian Pavel Muntean, din comuna Săvădisla, a plecat la vânătoare în 6 octombrie și a oprit pe marginea drumului pentru a-și face nevoile fiziologice. El le-a spus polițiștilor de la Serviciul de Arme că a descoperit că arma i-a dispărut după ce a revenit la mașină. Surse din IPJ Cluj precizează că ”povestea” consilierului Munteanu este greu de crezut. 

 

Primarul din Săvădisla, Tamaş Gebe Andrei, a relatat o altă varinată, care circulă în comună. ”El a organizat o partidă de vânătoare şi m-a chemat şi pe mine şi pe alţi angajaţi din primărie. Pe drum spre fondul de vânătoare Munteanu s-a oprit să ajute nişte persoane care aveau maşina stricată. A plecat de acolo şi a ajuns la fondul de vânătoare unde a constatat că nu mai are arma. El bănuieşte că persoanele pe care le-a ajutat i-au furat arma. Chestia cu necesităţile fiziologice am auzit-o şi eu pentru că aşa vorbeşte lumea dar cred că e folclor. Poliţia anchetează cazul şi ne va spune adevărul”, a spus Tamaş Gebe Andrei. 

 

Adrian Pavel Muntean nu a putut fi contactat.

 

El a fost implicat și în scandalul în care primarul din Jucu, Petru Coste, a fost arestat de DNA Cluj și condamnat la 5 ani. Edilul a cerut 15.000 de euro de la Muntean pentru a-i urgenta documentaţia pentru restituirea unui teren de pe raza comunei și a fost prins în fragrant.

Comentarii Facebook