Joi 16 Septembrie

Aproape 300 de tone de material antiderapant împrăștiat pe drumurile județene din Cluj. Vezi unde se acționează pentru deszăpezireConsiliul Judeţean Cluj anunță că, în cursul dimineţii de luni, 4 decembrie, la ora 8.30, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia desfăşurându-se normal, în condiţii de iarnă.

În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 24 ore s-a acţionat pe un număr de 53 de sectoare de drumuri judeţene, cu 31 de utilaje. În total, a fost împrăștiată o cantitate de 289,2 tone de material antiderapant, inclusiv sare, pe următoarele drumuri judeţene:

- Loturile 1 şi 3 (zona Huedin – Gilău şi zona Gherla – Dej): DJ 107M Luna de Sus – Băişoara – Iara – Buru, DJ 109A (zona metropolitană Chinteni), DJ 109A Chinteni - Vultureni, DJ 103K Căpuşu Mare – Agârbiciu – Dângău – Râşca – Beliş, DJ 108C Aghireş – Leghia – Mănăstireni – Scrind Frăsinet – Răchiţele – Doda Pilii – Ic Ponor (pe mai multe sectoare de drum), DJ 763 Doda Pilii – Ic Ponor, DJ 107P Someşu Rece – Someşu Cald – Mărişel, DJ 103L Mănăstireni – Râşca, DJ 108A Ciucea – Vânători, DJ 191D Vânători – limită cu judeţul Sălaj, DJ 764B DN1 – Valea Drăganului – baraj Drăgan, DJ 108K baraj Drăgan – limită cu judeţul Bihor, DJ 108N Aghireş – limită cu judeţul Sălaj, DJ 107R (zona metropolitană Făget – Sălicea – Ciurila).

- Lotul 2 (zona Turda): DJ 107R Băişoara – Muntele Băişorii – pârtia Buscat.

La această oră, pe sectoarele de drum din zonele de munte se acţionează în continuare cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii depuse în cursul nopții, respectiv împrăştierea de materiale antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei.

De asemenea, anunță CJ, în orele următoare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Comentarii Facebook