Aproape 100 de amenzi date de polițiști în centrul Clujului, într-o singură zi



Polițiștii clujeni au efectuat o serie de controale, luni, în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca.

Activităţile au vizat prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, a faptelor care tulbură ordinea și liniștea publică, depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni. De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea și combaterea abaterilor rutiere.

Astfel, polițiștii au verificat localurile publice centrale, casele de amanet și de schimb valutar. Au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost verificați peste 40 de agenți de pază. Totodată, circa 50 de conducători auto au fost opriți, în trafic, pentru control.

În urma controalelor, oamenii legii au aplicat peste 80 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi a O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Au fost reținute 4 permise de conducere și 2 certificate de înamtriculare.

Totodată, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unui furt. Acesta ar fi sustras, în cursul lunii august, bunuri în valoare de circa 200 de lei, dintr-un magazin din Piața Mihai Viteazu.

Comentarii Facebook