Apostu rămâne în arest, iar denunțătoarea Aspazia Droniuc își află, vineri, pedeapsa


Curtea de Apel Târgu Mureș nu l-a eliberat pe Sorin Apostu, respingand solicitarea acestuia.

Secţia penală, pentru cauze cu minori şi de familie a Curţii de Apel Târgu Mureş s-a pronunţat în dosarul nr. 1767/33/2011, a respins ca nefondată cererea formulată de inculpatul Stoia Călin Mihai de revocare a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara, atât în formă principală cât şi în formă subsidiară.

În conformitate cu prevederile art. 300 indice 2 raportat la art. 160/b alin.3 Cod procedură penală a menţinut starea de arest preventiv a inculpatului Apostu Sorin (cu d.p.) şi, pe cale de consecinţă, a respins cererea de revocare a acestei măsuri formulată de inculpat, prin apărătorul său ales, ca nefondată.

Conform art. 38 Cod procedură penală a disjuns soluţionarea cauzei privind-o pe inculpata Droniuc Aspazia, amânând pronunţarea soluţiei cu privire la aceasta la data de 13 iulie 2012 orele 9,00.
Dispoziţia de menţinere a măsurii preventive a arestului este supusă căii de atac a recursului în 24 de ore de la comunicare cu inculpatul arestat şi de la pronunţare cu reprezentantul DNA”, se arată într-un comunicat trimis de Curtea de Apel Mureș.

Comentarii Facebook