Apostu, la Curtea de Apel Cluj: "Am respectat legea si as face la fel!"


Primarul Sorin Apostu a declarat in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Cluj ca a respectat legea cat timp si-a exercitat functia si ca ar face la fel.

"Se vorbeste de toata activitatea mea in baza legii, dar niciuna din legile in care mi-am desfasurat activitatea nu a fost referita in rechizitori. Legea 215 arata ca RATUC nu e subordonat Consiliului Local si e clar ca nu putem influenta in niciun fel regia. Ele sunt supuse controlului Curtii de Conturi. In privinta activitatii de salubrizare exista legea 101, care reglementeaza colectarea deseurilor menajere. Daca maine as lua-o de la capat as proceda la fel pentru ca legea asa spune. Toti martorii au depus deja impotriva mea declaratii, si niciun martor din dosar nu a declarat impotriva mea. Punerea mea in libertate nu ar influenta buna desfasurare a acestui proces. Noi eram pregatiti sa fim audiati astazi. Pana acum ni s-a spus ca adevarul e doar de o singura parte. Eu pot fi judecat in cele mai aspre conditii de libertate si ma angajez ca in cazul incalcarii acestei proceduri sa suport consecintele legii", a afirmat Sorin Apostu.  

Prima infatisare a procesului a fost amanata. Avocatii lui Sorin Apostu si Calin Stoia au solicitat eliberarea celor doi sub control judiciar.

Comentarii Facebook