Aparat unic la Cluj, ce detecteaza afectiunile la san. Medreflex are unicul Angiotermograf din Romania


Centrul medical Medreflex Line are in dotare un angiotermograf unic in Romania. Acesta este folosit pentru diagnosticul afectiunilor de sani si poate detecta chiar si cancerul. Angiotermograful a costat 55.000 de euro si se mai poate gasi doar in cateva tari cum ar fi Franta, Italia, Rusia si Africa de Sud.

Centrul medical Medreflex Line, care se afla pe strada Ploiesti, numarul 10, ofera si servicii de diagnostic magistic, ultrasonografie, termografie si angiotermografie dinamica.

"Diagnosticam afectiuni reumatice degenerative, spondiloze, hernia de de disc, afectiuni ale articulatiilor, coxatroze si egonatroze si afectiuni ale sanului. De asemenea, ne ocupam si cu diagnostic in medicina estetica", a afirmat doctor Petre Muresan, medic primar care este atestat si in ultrasonografie generala si homeopatie.

La clinica Medreflex Line pacientii se pot trata de afectiuni ostioarticulare si de probleme care tin de medicina estetica cum ar fi riduri, cicatrici, vergeturi, celulita, adipozitate localizata si obezitate.

Centrul medical se va extinde, in prezent se efectueaza lucrari la noile cabinete, un laborator de analize si o sala de kinetoterapie.


Date de contact: 0264-484555
www.medreflexline.ro

Comentarii Facebook