Antrenorul rugbistilor, Octavian Chihaia: Razvan Ailenei este un baiat bun, e o surpriza acest accident - VIDEO

 

Antrenorul echipei U Cluj, Octavian Chihaia, este socat de accidentul produs de elevul lui, Razvan Ailenei, marti seara pe varianta Zorilor - Manastur. Tehnicianul spune ca tanarul este un baiat linistit.

 

"Razvan va spun o surpriza tare neplacuta am avut pentru ca e un baiat tare, tare bun, e un baiat linistit. E junior inca, deci e in lotul national de juniori, a intrat la Politehnica, in aceasta vara a venit de la Baia Mare", a declarat antrenorul Octavian Chihaia.

 

Tehnicianul echipei de rugby de la U Cluj a mai spus ca Razvan Ailenei a scapat cu cateva contuzii, dar colegul lui de lot Sebastian Calfas a fost ranit mai grav.

 

"Tatal lui mi-am fost jucator, i-am fost profesor si antrenor. Nu pot sa ma pronunt asupra accidentului. Cert este ca am avut o discutie cu el (n. red. Razvan Ailenei), acum e plecat la Baia Mare cu tatal lui. E in soc, are un cot umflat si are contuzii la cap. Celalalt baiat e in spital, Calfas, e in spital si a fost operat la genunchi si are un brat fracturat, e junior si el", a mai spus Chihaia.

 

Purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup, a declarat pentru Stiri de Cluj ca in acest caz a fost declansata o ancheta si ca Razvan Ailenei este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava.

 

6 persoane au fost ranite in accidentul de marti seara de pe varianta Zorilor - Manastur si un barbat de 65 de ani a decedat, in urma ranilor suferite.

 

Comentarii Facebook