Angajatii Securitas, firma de paza de la Nokia, au protestat in fata ITM Cluj


Angajatii societatii Securitas, firma de paza de la fabrica Nokia de la Jucu, au protestat in fata Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Cluj.

Acestia sunt nemultumiti de faptul ca firma nu le-a platit toate drepturile pe lunile noiembrie si decembrie, in special orele suplimentare.

"Speram ca ITM sa faca dreptate, sa ajute agentii de paza de la Nokia Jucu, care au luni descoperite si bani pe care trebuie sa fie indreptatiti sa-i primeasca", a spus unul dintre anhajati.

"Luna decembrie nu a fost platita nici la somaj. Cum s-au gandit sefii sa le faca asa ceva bietilor oameni si mai vorbim de dreptate", a mai spus o persoana.

"Asta se datoreaza sefiilor, care se tin tare ca firma este corecta si face totul legal. In medie fiecare agent de securitate facea 204 ore si nu erau platite, iar daca refuzai sa mergi la suplimentare iti cautau motive sa te dea afara. Banii acestia care s-au dat nu sunt justificati, pentru ca multi agenti au fost dati in somaj din decembrie", a mai spus un angajat Securitas.

 

Directorul ITM Cluj, Emilian Rosca, a declarat ca institutia pe care o conduce va face un control la firma Securitas.

Comentarii Facebook